Wat is CIAO

CIAO is een eenvoudige, veilige en snel te implementeren oplossing die werknemers binnen kantoren weer in staat stelt om flexibel en veilig te werken. Het helpt met het verspreiden van de drukte op kantoren en zorgt ervoor dat medewerkers genoeg rust en ruimte hebben om optimaal te kunnen functioneren. Medewerkers reserveren simpel een werkplek via een app en gebruiken deze ook om veilig in- en uit te checken.

Hoe werkt het

Voor bedrijven

Bedrijven kunnen eenvoudig hun kantoren, verdiepingen, zones en werkplekken aangeven in de management console. Deze geeft daarnaast ook handige dashboards en uitgebreide inzichten in de bezetting van de werkplekken. Teams en medewerkers kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Indien gewenst kan een elektronische koppeling worden gemaakt met bestaande IT infrastructuren.

Voor medewerkers

Medewerkers reserveren een werkplek simpel via de CIAO app. Indien gewenst, zorgt het placerings-algoritme voor een optimale verdelingen van werkplekken. In- en uitchecken gebeurt ook via de app door het scannen van een dynamische QR code. Hierdoor is geen misbruik mogelijk. Naast een duidelijk overzicht van de reserveringen, kunnen medewerkers hun favoriete werkplek instellen, reserveringen voor meerdere dagen maken, team-reserveringen maken, vergaderruimtes reserveren, koppelen met hun agenda of een werkplek ruilen met een collega.

Nog 3 redenen

Naast optimale werkplekbezetting en verhoging van de medewerkerstevredenheid zijn er nog drie belangrijke redenenen waarom CIAO de ideale oplossing is voor bedrijven.

Uit klantenonderzoek blijkt dat veel werknemers, ondanks onzekerheden omtrent COVID-19, graag weer met een goed gevoel naar kantoor willen komen. CIAO als “crowd-control” oplossing maakt het voor werknemers flexibel en veilig om alleen en/of met collega’s weer op kantoor te kunnen werken.

Als er toch een besmetting plaatsvindt, kan men snel en eenvoudig andere collega’s die op dezelfde dagen en afdelingen hebben gewerkt benaderen.

Het is een efficiëntere en goedkopere oplossing dan een of meerdere werknemers continu in te zetten om werkplekken toe te wijzen op basis van spreadsheets of andere simpele tools.

TOP